cum_ne_curatam_tenul_madalina_misu_organic_gate (1)
Beauty Lifestyle

Cum ne curatam tenul?

Iarna si-a cam intrat in drepturi, iar ingrijirea tenului este extrem de importanta. Temperaturile scazute si faptul ca nu consumam suficiente lichide fac ca pielea noastra sa necesite mai multa atentie decat in sezonul cald. Stiti deja ca sunt obsedata de ingrijirea tenului, intotdeauna aleg cele mai bune produse, de la fonduri de ten la creme, ape micelare, creme demachiante, serumuri. Un ten perfect este in primul rand un ten sanatos, un ten care zambeste indiferent de conditiile meteo. Un ten perfect are la baza 2 elemente cheie: curatare si hidratare. Indiferent cat de profi sunt produsele de make-up pe care le folosesti, fara curatare si hidratare tenul tau nu poate arata impecabil.

De cele mai multe ori, din cauza faptului ca intotdeauna suntem grabite, uitam de cei doi pasi esentiali. Daca de hidratare ne mai amintim, cand vine vorba de curatare o neglijam complet, uitand ca pentru o hidratare in profunzime avem nevoie de un ten curatat in profunzime. Pentru mine curatarea este esentiala! Atunci cand tenul nu este curat, make-up-ul nu se aplica deloc cum ar trebui. In plus, urasc acel aspect de ten neingrijit, cu luncte negre, celule moarte, piele deloc fina. Asadar, ritualul meu de infrumusetare include si cateva minute de curatare. De-a lungul timpului am experimentat numeroase scrub-uri naturale, de la malai la zatul de cafea, pe care nu le recomand sub nicio forma pentru ca sunt mult prea agresive cu fata.

In cautarea scrub-ului perfect am testat numeroase produse, insa foarte greu am ajuns la un produs care sa curete, dar sa nu usuce, sa fie hidratant si exfoliant in acelasi timp. Asa am descoperit scrub-ul facial de la Organic Gate, un brand cu produse organice 100% romanesc a carui principala grija este ca noi sa avem un ten impecabil, indiferent de sezon, cu efecte pe termen lung. In ultima perioada am folosit exfoliantul facial Thesis cu seminte de mac, care au facut ca procesul de exfoliere sa fie de-a dreptul delicios si sa para un masaj facial. Pe langa semintele de mac, scrub-ul contine macese, coaja de portocala, ienibahar, argila, cuisoare, bicarbonat, toate ingredientele fiind 100% naturale.

cum_ne_curatam_tenul_madalina_misu_organic_gate (3)

Ador produsele naturale fiindca sunt extrem de atente cu tenul nostru, nu il agreseaza deloc. Pe langa faptul ca scrubul Thesis curata super bine, nu lasa tenul uscat, hidratandu-l in acelasi timp. Mie mi-a lasat pielea perfect hidratata, stralucitoare si a curatat-o in profunzime, pregatind-o de fiecare data pentru rutina de hidratare. Eu il folosesc de 3 ori pe saptamana, seara, astfel incat sa las pielea proaspat curatata sa respire. Se mai intampla uneori sa vad ca fondul de ten nu se aplica deloc cum trebuie din cauza tenului necuratat, insa evit sa folosesc scrub-ul exact inainte de make-up.

Daca nu stiti nimic despre Organic Gate, dar va plac produsele naturale, trebuie neaparat sa intrati pe site-ul lor si sa descoperiti gama larga de produse. Exfoliantul Thesis vine intr-un borcan de 112 gr, dar cum este extrem de eficient, cantitatea va va ajunge o perioada indelungata. Si cine nu isi doreste un ten perfect hidratat, curatat si plin de stralucire?

cum_ne_curatam_tenul_madalina_misu_organic_gate (2)

Tu cum iti ingrijesti tenul?
Love,
Mada M.

Comments

Write a comment

Instagram

Instagram has returned invalid data.