ffs2_mag_testimonies_default
Beauty Lifestyle

O viata mai buna pentru tenul gras

Îți amintești de acele zile din liceu sau școala generală când ai fi făcut orice doar ca să nu ieși din casă pentru că fața ta era plină de coșuri? Acele zile când nici cel mai bun fond de ten nu își făcea efectul? Acele zile când aveai impresia că toată lumea se uită la coșul din frunte atunci când vorbește cu tine sau că folosirea iluminatorului atrage atenția asupra acneei din obraji? Ei bine, cu siguranță îți amintești. Iar dacă nu ai trecut prin asta, sigur a trecut prietena ta cea mai bună. Din fericire, eu nu am avut probleme cu acneea, sunt norocoasă, știu, însă prietenele mele au avut astfel de probleme și odată cu ele sufeream și eu. În școala generală mi se spunea „față de porțelan”, am trecut și de liceu, iar fața mea a rămas la fel de „porțelanată” și întotdeauna am fost obsedată de ideea de ten perfect. Bine, mă mai confrunt și eu din când în când cu câte un coșuleț apărut din senin acolo unde nu trebuie, în special când nu trebuie. Sper că cele mai multe dintre voi sunt la fel de norocoase, iar dacă nu, sper din suflet că faceți ceva pentru a schimba acest lucru.

Dincolo de o simplă boală dermatologică, acneea este acea boală care îți știrbește încrederea de sine, respectul, care poate ajunge să îți limiteze viața socială și uneori își lasă amprenta asupra feței tale, lăsând semne. Nu, nu este o boală de care să ne rușinăm, ci este o boală pe care trebuie să o tratăm.

Unul dintre brandurile mele preferate, La Roche-Posay a lansat o campanie națională despre care scriu cu mare drag, „O viață mai bună pentru tenul gras” cu scopul diagnosticării și propunerii unei scheme de tratament a acneei, dar și cu scopul testării produselor din gama Effaclar de la La Roche Posay. Și fiindcă tot vă povesteam de tenul de porțelan, unul dintre secretele mele îl reprezintă Effaclar Gel Spumant Purifiant, cel pe care îl folosesc încă din facultate și care îmi ajută tenul să fie tot timpul perfect, super pur.

În cadrul campaniei, în perioada 16 octombrie – 29 noiembrie, beneficiezi de o consultație dermatologică gratuită în urma căreia primești un kit de testare Effaclar ce conține:

  • un eșantion Effaclar Gel Spumant Purifiant 15 ml
  • un eșantion Effaclar Duo(+) 3 ml
  • un voucher cu discount 10 lei la achiziția unui produs din gama Effaclar

o viata mai buna pentru tenul gras, la roche posay, madalina misu, madalina misu fashion blog, madalina misu blog, cum tratam acneea, consultatie gratuita, acnee, effaclar, cum scapam de acnee, blog, blog lifestyle, blog beauty, top romanian bloggersNumărul locurilor disponibile este limitat, însă dacă te grăbești sigur ai șanse să te bucuri de o consultație gratuită și de un kit de testare Effaclar. Înscrierile se realizează telefonic, consultând datele de contact din lista aceasta, în funcție de zona în care locuiești, apăsând butonul „Programați-vă acum”.

Sper din suflet să te ajute aceste informații, iar campania La Roche Posay să fie pe placul tău! Sunt sigură că după ce vei testa Effaclar vei face și tu parte din clubul celor care adoră această gamă, unde te aștept cu drag 😛 Abia aștept să îmi povestești experiența ta :-)

Nu uita să te înscrii cât mai repede, locurile sunt limitate.

FOTO La Roche-Posay

Love,

Mădă M.

Comments

Write a comment

Instagram

Unable to communicate with Instagram.