igienizare_dentara_vector_paro_denttaglio_clinic (2)
Beauty Lifestyle

Igienizarea dentara cu Vector Paro

Când vine vorba de igienizarea dentară, sunt extrem de atentă. Puține sunt lucrurile cărora le acord o importanță deosebită așa cum acord zâmbetului meu. Dincolo de aspectul fizic, mi se pare că atunci când zâmbim le oferim cel mai prețios cadou celor din jur :) Să ne vadă fericiți, zâmbind, este cadoul perfect! Așa că, zâmbiți mai des și aveți grijă de zâmbetul vostru. De când port Invisalign acord de 10 ori mai mult atenție igienizării orale fiindcă un zâmbet frumos este un zâmbet sănătos, extrem de curat. Așa se face că vizitele la Denttaglio Clinic, locul unde mă simt ca acasă datorită doamnei doctor Monica Hazizi, cea care a făcut minuni cu zâmbetul meu, sunt extrem de dese, iar asta mă face tare fericită. Înseamnă că zâmbetul meu este pe drumul cel bun :)

Încă de mică am fost obsedată să am un zâmbet cât mai curat, cât mai alb. Deși dinții mei nu au fost nici pe departe perfecți, am avut grijă să nu existe urme de tartru pe ei și m-am străduit să mă bucur mereu de albul natural al dinților (de la băut cafeaua și băuturile colorate cu paiul la leacuri băbești de tipul sare de lămâie, bicarbonat de sodiu la cele în cabinetul stomatologic). Știm deja că oricât de bine ne-am realiza periajul, din 6 în 6 luni este nevoie de o curățare profesională în cabinetul stomatologic. Am încercat mereu să respect regula celor 6 luni, așa îmi amintesc de acea perioadă când aveam vreo 7-8 ani, iar detartrajul în cabinetul stomatologic nu semăna deloc cu ceea ce întâlnim acum: era ceva super dureros, dinții erau curățați manual, gingia era rănită și tot așa. Cu toate acestea, nu spuneam niciodată NU detartrajului. Nu mai zic de sensibilitatea pe care o aveam de fiecare dată după procedură.

Din fericire, metodele primitive au dispărut, iar detartrajul a devenit floare la ureche. Cu toate acestea, de când port Invisalign, cum dinții se mută de la o săptămână la alta, trebuie să recunosc că resimt o oarecare sensibilitate, iar după detartraj, așa cum știți și voi, se resimte o sensibilitate și mai mare. Asta nu m-ar fi oprit niciodată din a avea un zâmbet perfect curat, însă la Denttaglio Clinic am descoperit un nou gadget pentru detartraj, Vector Paro, care nu provoacă nicio sensibilitate, îți protejează dantura și poate fi utilizat chiar și la trei luni. În plus, acest aparat este cel mai performant în tratarea bolilor parodontale.

igienizare_dentara_vector_paro_denttaglio_clinic (1)

Acum ceva timp doamna doctor Monica Hazizi mi-a efectuat un detartraj cu Vector Paro. Îmi povestise că este un aparat super nou, modern, care curăță în profunzime și eram super nerăbdătoare să văd despre ce este vorba. Mi-a spus că nu voi simți nimic, însă având și experiența altor curățări dentare, m-am gândit că voi simți ceva. Ei bine, nu am simțit nimic! Nu am simțit nici un disconfort, nicio durere, absolut nimic. După igienizare, zâmbetul meu a arătat perfect, iar în ceea ce privește clasica sensibilitate de după detartraj…ei bine, nu a mai existat :) Nu am resimțit nicio sensibilitate, așa că la 3 luni voi repeta procedura pentru că un zâmbet frumos este un zâmbet sănătos.

Vector Paro este un aparat de ultimă generație care nu doar igienizează, ci este utilizat cu succes în tratamentul bolii parodontale refăcând sănătatea și estetica țesuturilor moi. Elimină infecția, curăță în profunzime și sterilizează pungile parodontale. Elimină sângerarea gingiilor pe loc, reface atașarea gingiei pe dinți, păstrează ținutul gingival sănătos și totul fără să fie nevoie de vreo perioadă de recuperare :)

Dacă vă era frică de igienizarea clasică, cu Vector Paro nu veți avea nicio problemă, ci doar un zâmbet curat, perfect și super sănătos. Iar când vorbim de zâmbete, sănătatea e cea mai importantă, nu-i așa?

igienizare_dentara_vector_paro_denttaglio_clinic (3)

Love,

Mădă M.

Comments

Comments (3)

  • Tu ai un zambet minunat, se vede ca ai grija de zambetul tau

    Reply
  • Aceasta tehnica este noua pentru mine. De fapt este prima data cand aud de ea si asa constientizez ca am ramas in urma cu noutatile la capitolul asta. Mi-as dori si eu un astfel de rasfat dentar

    Reply
  • Imi poti spune si care este pretul unui astfel de serviciu? Pare foarte misto!

    Reply

Write a comment

Instagram

Unable to communicate with Instagram.