beauty_one_madalina_misu
Beauty

Adeline Syneron Candela, pasiune pentru frumos

Tinerete si frumusete fara batranete este ceea ce ne dorim ori de cate ori ne uitam in oglinda, ori de cate ori suflam in lumanarile cifra din tort, lumanari care se schimba, din pacate, de la an la an. Cand suntem mici, visam sa fim mari, iar cand ajungem mari, visam sa oprim timpul in loc, sa ramanem doar mari, mari si frumosi :-)

In trecut, acestea erau doar povesti, dar in prezent orice este posibil. Doamnelor, stiati ca ne putem bucura de frumusetea impecabila, fara riduri, la orice varsta? Veti spune ca da, cu ajutorul operatiilor estetice. Cum nu sunt adepta interventiilor chirurgicale si nici nu le recomand, sunt fericita sa va anunt ca se poate sa scapam de riduri si de celulita, fara vreo operatie estetica. Frumusetea si tineretea pot fi lucruri de care sa ne bucuram mereu datorita noilor tehnologii de rejuvenare faciala si remodelare corporala de la Adeline Syneron Candela, brand distribuit in Romania de Beauty One.

Tratamentul pentru redarea fermitatii pielii de pe fata si decolteu este un tratament non-invaziv, reducand vizibil ridurile fara efecte secundare. Cel de rejuvenare diminueaza ridurile si petele pigmentare, actionand in profunzime fara a leza epiderma.

Echipamentul estetic Adeline Star asigura un tratament complet de rejuvenare a fetei si a decolteului, iar rezultatele apar in cel mai scurt timp. Cu ajutorul tehnologiei avansate brevetate, Elos, lumina infrarosu este combinata cu radiofrecventa bipolara, actionand in profunzimea stratului dermic prin stimularea productiei de colagen si elastina.

Avantajele utilizarii echipamentului Adeline Star:

 •  Garanteaza rezultate incredibile si de durata
 • Favorizeaza cresterea afacerii intr-un timp scurt, fiind un tratament eficient si profitabil
 • Eficienta dovedita clinic
 • Ofera un tratament non-invaziv pentru reducerea si eliminarea ridurilor
 • Diminueaza petele pigmentare
 • Durata scurta a tratamentului si rezultate maxime
 • Este un tratament relaxant si non-invaziv
 • Eficienta dovedita clinic pentru toate tipurile de piele

beauty_one_madalina_misu

Iar daca de frumusete se ocupa Adeline Star, Adeline V este cel mai bun prieten al trupului frumos si ferm, ajutand la remodelarea corporala si la reducerea celulitei. Acest echipament a revolutionat de-a dreptul domeniul esteticii profesionale, fiind primul echipament non-invaziv ce ofera rezultate garantate in slabirea localizata, iar studiile arata ca este cea mai eficienta terapie in tratarea celulitei si pentru reducerea circumferintei in centimentri.

Echipamentul foloseste radiofrecventa bipolara pentru stimularea productiei de colagen, eliminand si tesutul adipos, lumina infrarosie pentru stimularea metabolismului celular, ajutand la remodelarea corporala si la eliminarea celulitei, vergeturilor, iar vacuumul imbunatateste fluxul sanguin si limfatic, actionand asemenea unui masaj profund, sub derma, cu rolul de a desface micro si macro nodulii celulitici si de grasime. In plus, rolele mecanice de masaj permit realizarea unui tratament anticelulitic, in urma caruia textura pielii este imbunatatita. Tratamentul se poate face atat la nivelul coapselor, feselor, abdomenului, cat si la nivelul aripioarelor, gambelor, bratelor. 

Avantaje:

 • Tratament rapid non-invaziv
 • Trateaza celulita in toate stadiile ei
 • Reducerea circumferintei zonei tratate
 • Imbunatateste vizibil aspectul pielii
 • Rezultate garantate si vizibile de la prima sedinta
 • Recuperare rapida a investitie
 • Aprobat de comunitatea medicala internationala

Iar daca nu ma credeti pe cuvant, dar va tenteaza rejuvenarea faciala sau remodelarea corporala, trebuie sa faceti o vizita la Beauty One si sa incercati aceste tratamente uimitoare!

Love,

Mada M. 

Comments

Write a comment

Instagram

Unable to communicate with Instagram.