wild_olive_madalina_misu_fashion_blog (3)
Outfits

Wild Olive

Sunt zile in care tot ce iti doresti este sa mai lenevesti si zile care incep cu nerabdarea de a te ridica din pat fiindca te asteapta o zi minunata, petrecuta alaturi de oameni frumosi sau pur si simplu bucurandu-te de evenimente la care ai visat mult timp. Sunt zile al caror inceput il amani si seri care iti doresti sa nu se mai sfarseasca fiindca timpul pare prea scurt pentru tot ce ai de facut, pentru toate ideile si planurile pe care vrei sa le treci in agenda, pentru toate povestile de care te bucuri in fiecare seara alaturi de cei dragi si care ai vrea sa nu se mai sfarseasca. Contrar asteptarilor, zilele pline nu ma epuizeaza, ci ma energizeaza, iar locurile si oamenii frumosi ma incarca pozitiv, asa ca eu ador zilele care par sa nu se mai sfarseasca.

wild_olive_madalina_misu_fashion_blog (10)

Saptamana a inceput cu o vizita intr-un loc minunat, un loc din care nu as mai fi plecat, Wild Olive, un boutique cochet din centrul orasului, unde bunul gust si calitatea domnesc. Ador locurile care spun povesti, iar Wild Olive African Artisans este plin de povesti, de la produsele care-ti rasfata pielea si simturile, produse 100% naturale, artizanale, la decorul care completeaza cu succes povestea unei afaceri incepute in 1997 de catre o romanca pasioanta de frumos, o persoana cu visuri marete. Nu am putut pleca de la Wild Olive fara sa fac cateva poze 😀 Cum am avut un inceput de saptamana plin, dar care cerea o anumita eleganta, am ales sa port o salopeta neagra (aici). Desi nu sunt adepta negrului, salopeta aceasta m-a cucerit prin designul special, spatele usor gol, materialul plisat si comoditatea conferita datorita faptului ca partea de jos este foarte ampla. Mi-am completat outfit-ul cu noile mele sandale turcoaz (aici) de la AmiClubWear. Sunt incredibil de comode, imi vin perfect, iar pretul este pur si simplu ireal, 10$ 😀 Va vine sa credeti?

Sa aveti o saptamana minunata, dragilor!

wild_olive_madalina_misu_fashion_blog (6) wild_olive_madalina_misu_fashion_blog (12) wild_olive_madalina_misu_fashion_blog (11) wild_olive_madalina_misu_fashion_blog (13) wild_olive_madalina_misu_fashion_blog (2) wild_olive_madalina_misu_fashion_blog (9) wild_olive_madalina_misu_fashion_blog (14) wild_olive_madalina_misu_fashion_blog (8) wild_olive_madalina_misu_fashion_blog (5) wild_olive_madalina_misu_fashion_blog (4) wild_olive_madalina_misu_fashion_blog (7) wild_olive_madalina_misu_fashion_blog (15)

Ce am purtat/ What I wore

Salopeta/ Jumpsuit aici/ here

Sandale/ Sandals AmiClubWear aici/ here

Love,

Mada M.

Comments

Comments (1)

  • Oh ce cute esti! Te pup!

    Reply

Write a comment

Instagram

Unable to communicate with Instagram.