ce_purtam_de_1_mai_la_picnic_madalina_misu_fashion_blog (11)
Outfits

Ce purtam de 1 Mai?

ce_purtam_de_1_mai_la_picnic_madalina_misu_fashion_blog (3)

1 Mai si Pastele sunt chiar dupa colt, la fel si Iepurasul mult asteptat, iar cum vremea pare sa tina cu noi, iesirile la iarba verde sunt ideale. Fie ca petreci Pastele in familie, la un picnic, sau dai o fuga pana la mare, nu trebuie sa iti lipseasca un outfit chic. Bunica mea, o adevarata lady de altfel, poarta perle de cand o stiu, este nedespartita de ele, astfel incat confera o nota de eleganta outfit-urilor, indiferent daca face treaba in casa, iese la un picnic sau la o plimbare, perlele sunt de nelipsit. Asa ca, cine a spus ca iesirile la iarba verde nu pot avea o atingere glam? O palarie chic este indispensabila in acest sezon, nu doar fiindca te protejeaza de soare, ci si fiindca este in trend, mi-as dori sa vad mai des fete care indraznesc sa poarte palarii :) Eu am ales sa port o palarie cu funda neagra, noua mea rochie dreapta (aici) care se aseamana cu un trench, iar pentru o nota glam am ales cercei statement. Rochita nu mai este in stoc, dar gasesti modele similare AICI. Am dat o nota de culoare outfitului cu gentuta multicolora si balerinii galbeni. Sper ca te-am inspirat cu acest outfit si ca nu vei renunta la palarie sau la cercei statement zilele acestea.

ce_purtam_de_1_mai_la_picnic_madalina_misu_fashion_blog (5)

P.S. Daca vrei sa iti faci un cadou de Iepuras, am o surpriza pentru tine! Utilizeaza codul RW-signaturebymm60 la orice comanda pe Romwe pana pe 14 mai si te bucuri de o reducere de 60% :) Aici gasesti modele similare de rochii la preturi mici.

Paste fericit, draga mea! Sa te bucuri de zile minunate alaturi de cei dragi!

ce_purtam_de_1_mai_la_picnic_madalina_misu_fashion_blog (1) ce_purtam_de_1_mai_la_picnic_madalina_misu_fashion_blog (9) ce_purtam_de_1_mai_la_picnic_madalina_misu_fashion_blog (7) ce_purtam_de_1_mai_la_picnic_madalina_misu_fashion_blog (10) ce_purtam_de_1_mai_la_picnic_madalina_misu_fashion_blog (6) ce_purtam_de_1_mai_la_picnic_madalina_misu_fashion_blog (8) ce_purtam_de_1_mai_la_picnic_madalina_misu_fashion_blog (4)

Ce am purtat/ What I wore

Rochie/ dress aici/ here

Pantofi/ Shoes Asos

Palarie/ Hat H&M

Cercei/ Earrings H&M

Love,

Mada M. 

Comments

Comments (1)

Write a comment

Instagram

Instagram did not return a 200.