Fashion Days_Time to Change
Lifestyle

Fashion Days: Top trenduri pentru sezonul primavara/vara 2016

Nu mai are rost sa va spun ca Fashion Days este magazinul multibrand pe care il prefer ori de cate ori imi doresc sa achizitionez un produs de la un brand anume, in special de la Moschino, Guess, Zee Lane sau Roberto Botella :) Pentru mine chiar este destinatia numarul 1 de fashion, asa ca am fost mai mult decat fascinata sa fiu prezenta la evenimentul Time to Change, eveniment care a anuntat noile tendinte pentru primavara/ vara 2016. Tendintele lansate sunt regasite in colectiile brandurilor de top la nivel international, precum Esprit, Desigual, Clarks, Pepe Jeans, United Colors of Benetton, Gant, Just Cavalli și multe altele.

Iar daca va ganditi ca un magazin nu are niciodata prea multe piese, pe Fashion Days gasiti o selectie vasta de peste 500.000 de produse de la peste 1.000 de branduri! Livrarea este rapida (de obicei in 2 zile lucratoare), iar returul este gratuit, indiferent de valoarea coletului sau de modalitatea de plata. Cum sa nu te indragostesti de un astfel de brand?

Sezonul acesta Fashion Days ne incurajeaza sa experimentam si sa facem schimbari pozitive in garderoba noastra, schimbarea fiind oricand binevenita. Joaca-te cu noile tranduri, mixeaza culori si iesi din zona ta de confort! Lasa-te inspirata de trendurile regasite in TREND REPORT-ul primavara/vara 2016, un dosar de stil care te va ajuta sa iti pui in valoare stilul sau, de ce nu, sa il schimbi radical, creat de specialistii Fashion Days. Mai multe detalii poti descoperi pe blogul Fashion Days – The Daily Issues, dar si in noul video, disponibil aici.

Trenduri pentru ele

Metallics – Pentru un strop de stralucire

Metallics

Sezonul acesta este despre nuante metalizate, inspirate din viitor, dar si din opulenta anilor ’80. Este un trend usor de adoptat, dar trebuie sa alegi intotdeauna un singur element puternic si, bineinteles, sa iti accesorizezi outfitul. Poti gasi o serie de obiecte vestimentare care sa te inspire, in categoria dedicata de pe Fashion Days.

Modern Femininity – Simplitate si feminitate

Modern-Femininity

Daca nu iti place extravaganta, trendul Modern Feminity este ideal pentru tine, fiind concentrat pe functionalitate si simplitate, bogat in haine cu croieli curate, fara exces de aplicatii sau decoratiuni. Investeste in rochii tip furou, camasi albe, pantaloni tigareta sau palazzo, sacouri cambrate, fuste petrecute si, bineinteles, pantofi clasici. Pentru o nota moderna, vezi cateva recomandari Fashion Days.

Maritime Chic – Geometrie pentru sezonul estival

maritime-chic

Iar cand vine vorba de vara, imprimeurile maritime nu trebuie sa lipseasca! Dungi subtiri, groase, orizontale sau verticale nu trebuie sa lipseasca de pe costume, sacouri, jachete, tricotaje si trench-uri. Mai mult de atat, sezonul acesta ne vom bucura si de numeroase imprimeuri originale inspirate de pasiunea pentru yachting. Poti gasi sute de produse si modele aici.

The New Romantic – Senzualitate si romantism

the-new-romantic

Unul dintre trendurile mele preferate, The New Romantic, anunta outfit-uri feminine, dar indraznete. Lenjeria iese din dormitor, iar piesele care dezvelesc mai mult atat seara, cat si la birou, devin piese-cheie. De exemplu, poti alege un top transparent, din tulle sau dantela, peste care sa adaugi un sacou si sa lasi doar o mica parte din top la vedere. Alege piese transparente, care au volane, realizate din matase, satin si dantela, dar si piese cu imprimeu floral, si bucura-te de comoditatea oferita de rochiile si fustele maxi. Pentru combinatii perfecte, Fashion Days îți oferă o gama larga de outfit-uri ideale.

Sunset – Explozie solara de culori

sunset

Evident, nuantele aprinse nu trebuie sa dispara! Paleta cromatica a noului sezon iti aprinde imaginatia si te face sa te gandesti la plaje pustii, nisip fierbinte, apusuri magice, vacanta. Nuantele solare te ajuta sa iesi in evidenta, asa ca accesoriile pot fi in culori inchise. Vezi recomandarile stiliștilor Fashion Days pentru outfit-uri care te trimit cu gandul la plaja.

Tendinte pentru ei

Utility – Piese military pentru fiecare stil

utility

Piesele vestimentare inspirate de uniformele profesionale sunt o alegere indrazneata, dar cat se poate de chic in acest sezon! Piesele military in tonuri de kaki, tricourile albe sau verde inchis, pantaloni lejeri, jachete bomber, rucsac, adidasi, sapca sunt piese care nu trebuie sa iti lipseasca. Daca acest trend este alegerea ta pentru sezonul primăvara/vara, gasesti aici cateva sugestii.

Stripes – Dungile, un must-have in orice garderoba

stripes

Dungile ocupa un loc de baza in garderoba masculina si sunt readuse in lumina reflectoarelor in acest sezon. Alege topuri in dungi si sacouri simple, pantaloni chino si pantofi sport din material textil de tip canvas. Am strans pentru tine sute de modele potrivite pentru vara, aici.

Modern Blues – Simplitate și design contemporan

modern-blues

Piesele moderne imaginate de designeri sunt noile elemente de baza in garderoba masculina. Croilelile ireprosabile, versatile, designul contemporan si liniile curate confera o nota de rafinament oricarei tinute. Sezonul acesta trebuie sa investesti in camasi simple, pantaloni cu croiala clasica, jachete si costume, tricouri polo, blugi bootcut, genti tip servieta.

Piesele moderne imaginate de designeri în acest sezon sunt noile elemente de bază din garderoba bărbaților. Având croieli ireproșabile, versatile, cu design contemporan și linii curate, acestea adaugă o notă de claritate și o patină de rafinament oricărei ținute. Stilistii Fashion Days au pregatit pentru tine cateva propuneri.

Acestea fiind spuse, va invit sa faceti o plimbare virtuala prin magazinul meu preferat. www.fashiondays.ro, sigur veti gasi numeroase produse care va vor face cu ochiul. In curand va voi povesti mai multe despre experienta mea cu Fashion Days! :)

Comments

Write a comment

Instagram

Instagram has returned invalid data.