Colaje75
Lifestyle

Bucura-te de smart shopping cu #Lucky13 si castiga un Mini One

Nu mai este nici un secret faptul ca Fashion Days este magazinul multibrand de care sunt indragostita de ani buni, magazinul la care apelez ori de cate ori imi doresc un produs de la branduri sau case de moda, dar la un pret mult mai accesibil. Multe dintre voi m-ati intrebat adesea de unde imi achizitionez gentutele si incaltamintea Moschino, Guess sau Roberto Botella si stiti deja ca secretul meu este Fashion Days. Promit sa va povestesc mai multe intr-un alt articol, astazi vin cu o veste buna! Ce spuneti daca v-ati bucura de o sesiune de smart shopping, iar curierul v-ar aduce si un super automobil Mini One, nu doar comanda?

Fashion Days, destinatia numarul 1 de fashion, a lansat campania „Time to Win” care se incheie saptamana aceasta, pe data de 19 iunie 2016. Astfel, daca veti comanda produse din magazinul online de cel putin 300 lei puteti castiga, prin tragere la sorti, un voucher de cumparaturi de 500 lei si intrati in cursa pentru marele premiu, un automobil Mini. Noua campanie Fashion Days continua povestea campaniei „Time to Change”, inceputa in primavara, care incurajeaza clientii sa experimenteze vestimentar si sa adopte noi stiluri, oferindu-le drept inspiratie un ghid creat de stilistii Fashion Days pe care vi l-am prezentat intr-un aryicol mai vechi, TREND REPORT SS16. 

In plus, Luni 13 nu este deloc cu ghinion pe Fashion Days! Incepand cu ora 19 va invit sa va bucurati de o super sesiune de smart shopping pe Fashion Days! Brandul ne-a pregatit o surpriza si ne asteapta cu numeroase reduceri la produsele preferate! Eu deja am facut o lista cu pantofi si genti pe care mi le doresc, toate in jur de 300 de lei, astfel incat sa ma pot inscrie la concurs 😀

Capturi de ecran8

1.Minigeanta roz PICARD 

2.Minigeanta cu model houndstooth Greyson GUESS

3.Geanta mini din piele ZEE LANE 

Colaje74

Cum Zee Lane este unul dintre brandurile mele preferate, un brand cu incaltaminte de inalta calitate, realizata din piele si cu un calapod perfect, ce spuneti de aceste modele de pantofi si sandale, toate sub 300 lei?

1.Pantofi turcoaz

2.Pantofi galben chihlimbar

3.Stilettos verde menta

4.Sandale albastru pastel

5.Sandale argintii

6.Sandale negru cu galben

Ne vedem diseara pe Fashion Days si nu uitati de concursul cu Mini, este ultima saptamana in care va puteti inscrie! Tragerea la sorti pentru marele premiu va avea loc dupa incheierea campaniei, de pe 19 iunie, iar rezultatele vor fi anuntate pe pagina dedicata concursului TIME TO WIN A MINI de pe Fashion Days: http://www.fashiondays.ro/the-daily-issue/concurs-time-to-win-a-mini/, iar regulamentul poate fi accesat aici: http://www.fashiondays.ro/company/wp-content/uploads/2016/04/RO_Contest_TermsConditions.pdf

Love,

Mada M. 

Comments

Write a comment

Instagram

Instagram has returned invalid data.