Fb cover Chic Bazar_Arena 4
Lifestyle

Ne vedem la Chic Bazar cu haine super cool la prețuri super mici.

Ca sunt îndrăgostită iremediabil de haine, știți deja. Ceea ce nu știți este faptul că întotdeauna aleg să caut cele mai cool haine la cele mai mici prețuri. Recunosc, îmi plac chilipirurile, dar mai presus de orice, îmi plac super deal-urile, așa că sunt întotdeauna în căutare de comori. Și fiindcă știu că și vouă vă plac hainele cel puțin la fel de mult ca mie, am o veste super bună! Week-end-ul acesta, pe 13 & 14 Mai, ne vedem la Chic Bazar în Vitantis Shopping Center! Sâmbătă, 13 Mai, voi fi vizitator și voi face smart shopping, iar duminică, 14 Mai, vă invit să îmi umblați prin garderobă și să alegeți piesele preferate la prețuri super mici. V-am pregătit o mulțime de hăinuțe noi, purtate doar la poze, la prețuri foarte accesibile.

La noua ediție Chic Bazar veți găsi atât haine și încălțăminte, cât și numeroase accesorii, de la bijuterii la curele, ochelari de soare, pălării, eșarfe, toate în stare super bună! În plus, spre deosebire de alte târguri, de aici nu vor lipsi cabinele de probă cu oglinzi și lumini suficient de mari încât să vă admirați în comorile găsite la fashionistele prezente la târg 😛

Colțul home deco nu va lipsi, veioze, rame foto, pernuțe decorative și multe alte decorațiuni care abia așteaptă să ne înfrumusețeze casele. Spre deosebire de celelalte ediții Chic Bazar, ediția de weekendul acesta va aduce și o surpriză pentru mămici! Nu vor lipsi expozanții cu articole dedicate copiilor!

Cu mic, cu mare, vă dau întâlnire la Chic Bazar! Abia aștept să ne cunoaștem, să schimbăm impresii, să probăm hăinuțe super drăguțe și să facem smart shopping! Ne vedem duminică la Chic Bazar! Intrarea este liberă, iar organizatorii au pregătit numeroase surprize! Nu uitați să vizitați pagina de Facebook a evenimentului.

Love,

Mădă M.

Comments

Write a comment

Instagram

Instagram has returned invalid data.