madalina misu, madalina misu fashion blog, blog de moda, pandora, pandora colectie primavara 2016, talismane, charm, momente speciale, flori, precious moments by pandora, pandora romania, bratara cu charmuri, bratara pandora, momente de colectie, mogosoaia, ootd, outfit of the day
Lifestyle

Femeile si frumusetea

Inca din copilarie, am fost inconjurata de femei cu frumuseti aparte, de  doamne pentru care frumosul merge dincolo de un make-up bine realizat,  fiind mai degraba o trasatura de caracter. Doamnele frumoase din viata mea, mama si bunica, m-au invatat ca frumusetea exterioara este doar o reflexie a frumusetii interioare, ca inainte sa ne aplicam machiajul, trebuie sa stim sa zambim, sa emanam fericire si energie pozitiva, si doar atunci vom putea fi intr-adevar frumoase. Frumusetea adevarata incepe cu zambetele care vin din suflet, cu atitudinea increzatoare, cu dorinta si curajul de a ne urma visul. Frumusetea incepe cu stralucirea interioara, cu puterea de a fi tu insati, devenind acel quelque chose care te face unica, unica si frumoasa in felul tau.

Am scris acest text pentru ca frumusetea este un subiect de discutie inepuizabil mai ales pentru noi, femeile. Si care are atatea fatete cate femei exista…Dar dincolo de a fi un dat nativ, frumusetea este incredere si curajul de a invata ceva nou. Despre toate acestea vorbeste si filmuletul de mai jos din Tabara de Frumusete, realizat de revista Femeia impreuna cu Avon.

#programdetransformare

Love,

Mada M.

Comments

Write a comment

Instagram

Instagram has returned invalid data.