tablou-tratamente-unisex
Lifestyle

Nomasvello, 28 de saloane de infrumusetare

Despre frumusete si ritualuri de infrumusetare v-as putea povesti la nesfarsit, la fel cum v-as putea povesti despre micile secrete la care apelez pentru a ma bucura de un ten perfect, o piele catifelata. Foarte multe dintre voi ma intrebati adesea cum de am tenul perfect, lipsit de impuritati si de puncte negre. Despre produsele cosmetice pe care le folosesc va voi povesti alta data, dar trebuie sa stiti ca, inainte sa le aplic, la baza lor sta un tratament tare drag mie, Curatarea Faciala ProSkin realizata in centrele Nomasvello. Curatarea faciala este recomandata o data la 1 luna sau in functie de cat de repede tenul vostru acumuleaza impuritati, poate fi facuta mai devreme de 1 luna, dar eu o recomand la 1-3 luni.

Si fiindca stiu ca si voua va place sa va rasfatati cu ultimele tehnologii aparute, am o veste buna! Reteaua Nomasvello s-a extins cu 3 noi centre: Nomasvello ParkLake (1 septembrie), Nomasvello MegaMall (16 septembrie) si Nomasvello Bucuresti Mall Vitan (19 octombrie) si va asteapta cu super promotii, doar 30 euro zona/ zona tratata.

centrul-nomasvello-1

In cadrul centrelor Nomasvello va puteti bucura nu doar de terapii faciale cu tehnologia Proskin care actioneaza prin ultrasunete si energie galvanica, ci si de tratamente de Epilare Definitiva si Rejuvenare Faciala cu IPL prin care se estompeaza ridurile, petele si urmele de acnee. Si ce moment poate fi mai bun pentru epilarea definitiva decat sezonul rece? Iar daca pielea este bronzata, nu va faceti griji, epilarea definitiva cu IPL este eficienta chiar si pe pielea bronzata prin protocolul de lucru patentat SUN&Safe.

Si cum vestile bune nu sunt niciodata prea multe, clientii Nomasvello se bucura de oferte speciale lunare si beneficiaza de 50% reducere la curatarea faciala Proskin daca au efectuat cel putin o sedinta de IPL, terapia faciala fiind astfel doar 68 lei in loc de 135 lei. In plus, daca va faceti un abonament, va bucurati de un discount de 33%. Pentru rezultate cat mai bune, produsele profesionale No+Vello se pot achizitiona si pentru acasa.

Nu uitati sa faceti o vizita noilor centre Nomasvello, va puteti bucura gratuit de testarea epilarii definitive cu IPL si diagnoza faciala Woodlamp. 

Love,

Mada M.

Comments

Write a comment

Instagram

Instagram has returned invalid data.