ACTIVIA 0085_resize
Lifestyle

Confesiunile unui nou inceput

De fiecare dată când mă gândesc la un nou an, mă gândesc la noi visuri, planuri, dorințe, la obiective îndeplinite și to do list-uri infinite. Nu știu cum este în cazul vostru, însă eu simt că de la an la an, dorințele și planurile mele devin din ce în ce mai îndrăznețe, însă toate duc la același BIG DREAM, să devin cea mai bună variantă a mea și să fiu sănătoasă, sănătoasă și fericită J Dacă suntem sănătoși, fericiți, reușim să bifăm toate task-urile și să ne îndeplinim toate obiectivele, nu-i așa? Sănătatea este de departe cea mai importantă, așa că în ultima perioadă mă gândesc din ce în ce mai mult la alimentație și la stilul de viață pe care îl am, probabil acum înțelegeți de ce am început cu o scurtă confesiune.

Deși dorințele și planurile mele s-au schimbat de la un an la altul, dorința de a avea un stil de viață echilibrat și de a începe să fac sport a rămas constantă. Dacă în ultimii doi ani nu am reușit să mă mobilizez, în 2018 lucrurile se schimbă! Am acceptat Provocarea Activia, așa că urmează 14 zile menite să îmi schimbe stilul de viață :) Ce voi face mai exact în această perioadă? Voi începe prin a mă bucura de un program de 14 zile coordonat de Cori Grămescu, urmând un plan alimentar si clase de sport J Nu știu cum va rămâne cu ciocolata cu conținut ridicat de zahăr și lapte, însă știu că am nevoie de o schimbare și simt că este momentul oportun, așa că sunt super optimistă 😀 Cause Fit & Healthy is the new Cool.

ACTIVIA 0079_resize
Planul alimentar este însoțit de un program de sport, cu minimum 5 vizite la sală/ săptămână. Nu sunt deloc genul de fată sportivă, deși  îmi doresc să devin. Ca o adevărată tocilară, îmi amintesc cum chiuleam la orele de sport din liceu. Îmi amintesc și de toate abonamentele la sală plătite și uitate printr-o geantă, neutilizate, expirate. Singurul sport practicat vreodată este mersul pe role, însă îmi doresc să îmi îmbunătățesc condiția fizică și să îmi schimb stilul de viață haotic, să ajung la un echilibru și din acest punct de vedere. Nu îmi doresc atât de mult să văd schimbări la nivelul aspectului fizic, cât îmi doresc să văd schimbări venite din interior: îmi doresc să fiu mai plină de energie, să nu mai fiu stresată, să fiu mai relaxată, să îmi îmbunătățesc sistemul imunitar, să fiu mai sănătoasă și fericită.

madalina misu, madalina misu fashion blog, blog de fashion, madalina misu blog, activia, provocarea activia, sport, viata sanatoasa, dieta, plan alimentar, stil de viata echilibrat, corp sanatos, sport, ma apuc de sport, activia finesse, lady fit, healthy lifestyle, top bloguri romania, top fashion bloggers, top bloggers

Activia Finesse_2Am emoții, însă îmi doresc să fac o schimbare, simt că este începutul unui nou capitol. Nu știu exact cum voi face față celor 14 zile de sport și dietă, însă știu deja ce nu va lipsi în nicio zi din dieta mea: Activia, iaurtul cu Bifidus Actiregularis, recomandat în orice dietă echilibrată. Iar cum de curând Activia a lansat Finesse, iaurtul cremos din gama Activia natur, sigur dieta mea va fi de 10 ori mai delicioasă!. În liceu și facultate, Activia Mic-Dejun înlocuia cu succes masa de dimineață, iar consumul regulat de iaurt își arăta beneficiile. Acum consum mai mult iaurturi natur a căror savoare o îmbunătățesc cu dulceață de vișine făcută în casă sau cu miere și nuci, un obicei sănătos și delicios. Abia aștept să văd rezultatele consumului zilnic de Activia Finesse, însă până atunci am o super provocare pentru voi! Consumați zilnic orice iaurt Activia, timp de 14 zile, iar dacă nu sunteți mulțumiți, primiți banii înapoi, în perioada 8 ianuarie – 18 martie. Dacă nu ați mai consumat Activia până acum și vă surâde ideea să luați parte la campania „Încearcă provocarea Activia. Mulțumită sau banii înapoi”, intrați pe pagina activia.ro și aflați toate detaliile. Vă asigur că veți vedea schimbări în ceea ce privește digestia si tarea de bine.

Activia_Finesse

Aștept cu nerăbdare să vă dau detalii despre programul de 14 zile, ce plan alimentarvoi urma și cum va fi la orele de sport. Aștept cu drag să facem schimb de experiențe și să aflu părerea voastră despre Activia J Wish me luck! Incep un prim pas pentru o viață sănătoasă și frumoasă!

Love,

Mădă M.

Comments

Comments (1)

  • Bravo, Mada! Ma bucur ca ai luat aceasta decizie!
    Trebuie sa te urmez, caci starea psihica e atat de importanta, urmata de cea fizica, bineinteles. Sportul si exercitiile fizice are asupra noastra.
    Succes!

    Reply

Write a comment

Instagram

Unable to communicate with Instagram.