madalina misu, madalina misu fashion blog, blog de moda, floria.ro, flowers and chill, valentine s day, valentines day
Lifestyle

Flowers And Chill

Valentine’s Day is right around the corner, pretty ladies! Cand vine vorba de dragoste, eu am o singura parere, ca iubirea si fericirea de a-i avea alaturi pe cei dragi ar trebui sarbatorite in fiecare clipa, in fiecare zi. Cu toate acestea, cand vezi ca intreaga lume celebreaza iubirea in aceeasi zi, prin evenimente speciale, cine pline de romantism, cadouri, surprize, nu are cum sa nu iti treaca prin minte fel si fel de modalitati de a sarbatori Valentine’s Day, parca totusi simti nevoia sa faci ceva special.

In fiecare an am incercat sa fac ceva diferit, de la cine romantice la iesiri cu fetele sau shopping cu mama. Anul acesta a fost pe fast forward inca de la inceput, asa ca nu simt nevoia de a iesi sau de a sarbatori Valentine’s Day intr-un mod special. Nu vreau nimic sofisticat, dar vreau sa simt ca celebrez iubirea.

Si cum poti transmite mai bine iubirea decat o faci prin simple cuvinte? Iti spun eu, printr-o floare, printr-un buchet de flori sau un aranjament floral. Dragostea si devotamentul pe care le transmitem unei persoane au efecte similare cu cele ale florilor atunci cand sunt ingrijite, cu cat investim mai mult timp si mai multa daruire vizavi de o persoana, cu atat va inflori mai mult, exact cum face o floare atunci cand este udata. Cu cat investesti mai multa incredere si atentie in orice planta ofilita, cu atat planta va reveni la viata si va inflori. Exact ca intr-o relatie.

madalina misu, madalina misu fashion blog, blog de moda, floria.ro, flowers and chill, valentine s day, valentines day

Anul acesta Valentine’s Day nu este despre cadouri sofisticate sau cine romantice, anul acesta este despre o zi petrecuta acasa, in doi, o zi speciala, plina de liniste si dragoste. O zi in care luati o pauza de la tot, in care va inchideti telefoanele si laptop-urile, in care orice altceva ia o pauza si sunteti doar voi doi, asa cum nu ati mai fost de mult timp. Trezeste-o cu un buchet de flori de pe Floria.ro si un mesaj de dragoste. Iar daca vrei sa ii faci ziua si mai buna, mai trimite-i la birou un buchet de flori, de data aceasta insotit de un parfum, tot de la Floria.ro, cu un mesaj scurt, spunandu-i ca in seara asta gatesti tu. Bucurati-va de un Valentine’s Day cum nu ati mai facut-o de mult timp, intr-o oaza de liniste, departe de agitatia orasului sau a jobului. Dragostea nu are nevoie de multe, asa ca o seara romantica, plina de relaxare, este tot ce aveti nevoie intr-o zi in care lumea intreaga celebreaza iubirea. Dragostea are nevoie doar de mici atentii, iar un buchet de flori exprima dragostea cum nu se poate mai bine. Acest Valentine’s Day este despre #FlowersAndChill.

madalina misu, madalina misu fashion blog, blog de moda, floria.ro, flowers and chill, valentine s day, valentines day

Happy Valentine’s Day!

Love,
Mada M.


Comments

Write a comment

Instagram

Instagram has returned invalid data.