lady_in_deux_pieces_jadu_bag_madalina_misu_fashion_blog (3)
Outfits

Lady in deux-pieces

Hats are about emotion. It is all about how it makes you feel. I like hats that make the heart beat faster – Philip Treacy

Palariile sunt printre acele piese care ma fascineaza de-a dreptul. Ador palariile in orice forma, in orice anotimp, mi se par genul de piese care au puterea de a schimba complet un outfit, de a-l condimenta, de a-l transforma dintr-unul extrem de banal intr-unul tres chic. Palariile din paie deschise la nuanta sunt ideale vara, mie imi plac mult cele cu panglica in dungi sau chiar neagra, ma duc cu gandul la outfit-urile marinaresti.

lady_in_deux_pieces_jadu_bag_madalina_misu_fashion_blog (12)

Astazi mi-am completat outfit-ul cu o palarie neagra, imensa, genul care accesorizeaza perfect atat un costum de baie, cat si un outfit elegant. Probabil in alta viata am fost model de palarii, caci prea mult imi plac 😀 Astazi am purtat o tinuta eleganta, un deux-pieces de un alb imaculat (aici) compus din pantaloni palazzo si top fara bretele. Setul este extrem de practic si poate fi achizitionat la pretul unui singur produs :) Mi-am completat outfit-ul cu noua mea geanta Jadu (aici), o geanta cu imprimeu cu nuante de roz care ascunde alte doua portfard-uri, perfecte pentru a-ti organiza produsele de make-up de care nu te desparti vara.

Sa aveti zile minunate!

lady_in_deux_pieces_jadu_bag_madalina_misu_fashion_blog (11) lady_in_deux_pieces_jadu_bag_madalina_misu_fashion_blog (4) lady_in_deux_pieces_jadu_bag_madalina_misu_fashion_blog (7) lady_in_deux_pieces_jadu_bag_madalina_misu_fashion_blog (6) lady_in_deux_pieces_jadu_bag_madalina_misu_fashion_blog (1) lady_in_deux_pieces_jadu_bag_madalina_misu_fashion_blog (5) lady_in_deux_pieces_jadu_bag_madalina_misu_fashion_blog (9) lady_in_deux_pieces_jadu_bag_madalina_misu_fashion_blog (8) lady_in_deux_pieces_jadu_bag_madalina_misu_fashion_blog (10) lady_in_deux_pieces_jadu_bag_madalina_misu_fashion_blog (2) lady_in_deux_pieces_jadu_bag_madalina_misu_fashion_blog (13)

Ce am purtat/ What I wore

Deux-pieces aici/ here

Geanta/ Bag Jadu aici/ here

Sandale/ Sandals Truffle

Palarie/ Hat Reserved

Love,

Mada M.

Comments

Comments (3)

  • Superba!!

    Reply
  • Super!

    Reply
  • Frumoasa mai esti! Daca ai fost model de palarii intr-o alta viata, sigur ai facut o treaba excelenta, pentru ca iti vin tare bine, Ador ultima poza <3!

    http://iuliascorner.wordpress.com/

    Reply

Write a comment

Instagram

Instagram has returned invalid data.