pink_bangs_madalina_misu_fashion_blog (2)
Outfits

Pink bangs

Bretonul ma leaga de cea mai frumoasa perioada, de copilarie. Cand eram mica, doamnele din viata mea, mami si buni, considerau ca cel mai bine imi sta cu breton, asa ca, indiferent de dorintele mele, bretonul era eticheta mea. Ce-i drept, nu m-a deranjat niciodata atat de tare, dar tare mult admiram parul drept de sus pana jos, fara breton. In scoala generala am renuntat la breton si m-am simtit tare bine, dar in liceu, undeva prin clasa a 10-a, m-am intors la un look cu breton, unul extrem de drept de data aceasta, care sa imi acopere sprancenele, si care, ori de cate ori crestea, era ideal de purtat intr-o parte. Fiind extrem de dificil de aranjat, am renuntat la breton si credeam ca o voi face pentru totdeauna.

pink_bangs_madalina_misu_fashion_blog (1)

Dar, cum ador schimbarile si transformarile, zilele trecute mi-am completat look-ul cu un breton aplicat, realizat din par natural. Cei care ma urmariti pe Instagram sau pe Snapchat (madalinamisu), sigur ati vazut postarea. Nu stiu cum sunteti voi, dar pe mine astfel de schimbari, fie si temporare, imi dau un boost de energie, un vibe bun, asa ca apelez la ele pentru a iesi din rutina. Pentru acest look chic am optat pentru o salopeta cu aspect de deux-piece (aici), al carei material plisat o face sa para ampla. Partea de sus se inchide la spate cu cativa nasturei, asadar este extrem de usor de imbracat, parand un compleu, in nici un caz o salopeta, ceea ce o face deosebita. Am optat pentru sandale animal print si o geanta Clara de la Luna Style.

pink_bangs_madalina_misu_fashion_blog (5) pink_bangs_madalina_misu_fashion_blog (3) pink_bangs_madalina_misu_fashion_blog (9) pink_bangs_madalina_misu_fashion_blog (7) pink_bangs_madalina_misu_fashion_blog (10) pink_bangs_madalina_misu_fashion_blog (6) pink_bangs_madalina_misu_fashion_blog (4) pink_bangs_madalina_misu_fashion_blog (8)

Ce am purtat/ What I wore

Salopeta/ Jumpsuit aici/ here

Sandale/ Sandals Truffle

Geanta/ Bag Luna Style aici/ here

Love,

Mada M. 

Comments

Comments (3)

  • Eu spun ca fara breton esti mai frumoasa :)
    Ma bucur ca este fals .

    Reply
    • Hihi, Ana, multumesc! Nu stiu cum imi sta mai bine, dar stiu sigur ca nu m-as vedea zilnic cu breton, parca ma face mai matura, desi bretonul este asociat foarte des cu copiii 😀 Te pup

      Reply
  • Wow … ce transformare! Imi place cum iti sta cu breton, dar parca iti sta si mai bine fara. Si eu cred ca bretonul te face mai serioasa :*

    http://iuliascorner.wordpress.com/

    Reply

Write a comment

Instagram

Instagram has returned invalid data.