baby_lips_holiday_spice_madalina_misu_fashion_blog (5)
Lifestyle

Baby Lips Holiday Spice

Toamna se numara aromele se saruta buzele hidratate, intens aromate! Noul sezon este despre arome delicioase, imbatatoare, de care nu te poti satura! Nimic nu se compara cu zilele de toamna ploioase cand in casa miroase a prajituri, a ceaiuri delicioase sau a cafea abia preparata. Dar tot toamna, ce poate fi mai delicios decat buzele hidratate, numai bune de a fi sarutate?

Dupa o vara in care soarele nu a fost tocmai prietenos cu buzele noastre, sezonul rece ne „promite” un vant numai bun sa ne deshidrateze buzele, care le va face sa para uscate, sa fie pline de cojite si care va impiedica orice ruj sa dea un aspect irezistibil buzelor noastre! De cand ma stiu, eu am avut probleme cu hidratarea buzelor, sunt foarte pretentioasa cand vine vorba de produse de hidratare, foarte putine imi sunt pe plac. Din fericire, Maybelline NY a facut o magie, iar sezonul acesta ne duce in tomnaticul New York si ne incanta cu 3 noi formule Baby Lips, editia limitata Holiday Spice.

baby_lips_holiday_spice_madalina_misu_fashion_blog (10)

Pornind de la nuantele de rosu si portocaliu in care se imbraca faimosul oras in fiecare toamna, Maybelline ne incanta cu editia limitata Baby Lips Holiday Spice cu 3 arome emblematice de toamna: Pumpkin Spice, Chai Tea Latte, Hazelnut Coffee. Nici nu stiu despre ce sa va povestesc mai intai, despre aromele imbatatoare care te fac sa visezi, despre faptul ca ofera 8 ore de hidratare sau despre culorile delicioase care imi amintesc ca toamna, aflata chiar dupa colt, este un anotimp fermecator. Dar nici nu va mai povestesc fiindca trebuie sa incercati cele 3 variante de Baby Lips Holiday Spice de la Maybelline NY si sa va convingeti ca hidratarea este mai simpla si mai delicioasa ca niciodata!

baby_lips_holiday_spice_madalina_misu_fashion_blog (1) baby_lips_holiday_spice_madalina_misu_fashion_blog (8) baby_lips_holiday_spice_madalina_misu_fashion_blog (7) baby_lips_holiday_spice_madalina_misu_fashion_blog (9)

Maybelline NY are grija si in aceasta toamna ca buzele mele sa fie hidratate, numai bune de a fi sarutate!

baby_lips_holiday_spice_madalina_misu_fashion_blog (11) baby_lips_holiday_spice_madalina_misu_fashion_blog (4) baby_lips_holiday_spice_madalina_misu_fashion_blog (3) baby_lips_holiday_spice_madalina_misu_fashion_blog (2) baby_lips_holiday_spice_madalina_misu_fashion_blog (6)

Love,

Mada M.

Comments

Write a comment

Instagram

Instagram did not return a 200.