second_chance_yard_sale
Lifestyle

Second Chance Yard Sale

second_chance_yard_sale

Haine, pantofi si accesorii, niciodata nu poti avea prea multe, nu-i asa? 😀 Nu stiu cum sunteti voi, dar cand vine vorba de asa ceva, eu am o slabiciune, nu ma pot abtine cand vad ceva care imi place, asa ca achizitionez acel lucru fara sa stau prea mult pe ganduri. Si cumpar, cumpar, cumpar, iar cand trebuie sa plec undeva, urmeaza inevitabil intrebarea „Eu cu ce ma imbrac?”. Asa este, sunt o shopaholica incurabila, nu mai este nici un secret, fac cumparaturi din impuls si asa ma trezesc cu dressing-ul plin de lucruri purtate doar o singura data sau niciodata. Si cum trebuie intotdeauna sa fac loc pieselor noi in garderoba, in weekend va dau intalnire la Second Chance Yard Sale, un garage sale super cool, unde va astept cu imbracaminte, incaltaminte, genti si accesorii la preturi super mici!

Nu stiu ce planuri aveti pentru weekendul acesta, dar daca sunteti in Bucuresti, sambata si duminica, 10-18, va dau intalnire la Planter’s Cafe, pe Stirbei Voda nr 68. Ne vom cunoaste, vom proba haine, vom bea o cafea impreuna si ne vom amuza. Intrarea este libera, iar voia buna si smart shopping-ul sunt asigurate 😛

Second Chance Yard Sale organizeaza des astfel de evenimente, asa ca daca si voi vreti sa scapati de lucrurile pe care nu le mai purtati, nu ezitati sa urmariti aceasta comunitate frumoasa pe pagina de Facebook. Iar daca va doriti sa fiti expozanti trimiteti un email la secondchanceYS@yahoo.ro.

Ne vedem in weekend!

Love,

Mada M.

Comments

Write a comment

Instagram

Instagram has returned invalid data.