12075066_920083491360363_6370820650043251063_n
Lifestyle

Webstock, 30 septembrie

Cand pasiunea pentru blogging se imbina armonios cu cea pentru advertising si pentru online in mod special, stii ca esti un om fericit :) Eu sunt super happy ca pot face zi de zi ceea ce imi place cel mai mult, asa ca nu ratez nici o ocazie sa invat ceva nou despre blogging sau despre online si sa cunosc oameni din domeniu. Ador sa fiu inconjurata de persoane care activeaza de foarte multi ani in domeniu, persoane de la care pot invata, asa ca sunt super happy sa fiu prezenta la o noua editie Webstock, cea mai importanta conferinta dedicata social media din Romania.

Abia astept sa aflu noutatile din social media de la speakerii prezenti la eveniment, sunt nerabdatoare sa descopar lista completa a speakerilor, pana atunci stiu sigur ca Adi Hadean si Cristina Bazavan vor avea multe de spus :) Urmatorii speakeri vor fi anuntati pe site-ul si pe retelele sociale ale conferintei.

Daca inca nu v-ati inscris la Webstock, am doua vesti bune! Inca va puteti inscrie, iar daca nu puteti ajunge, nu va faceti griji, evenimentul va fi transmis live pe site, pe data de 30 septembrie!

Nu uitati sa va sustineti preferatul la Online Personality of the Year, votand aici. In plus, puteti solicita gratuit si o invitatie la gala Webstock, aicigala ce va avea loc la JW Marriott.

venimentul va fi transmis live pe site, pe 30 septembrie

Nu stiu ce faceti voi, dar eu numar zilele pana la Webstock! Intre timp, fug in vacanta. Revin la Webstock si dupa eveniment, revin cu numeroase impresii :)

Webstock este un eveniment organizat de Evensys si Vodafone in colaborare cu Bitdefender, HP, Coca-Cola, McDonald’s, Raiffeisen Bank, LG, Staropramen  si Siviero Maria.

Love,

Mada M.

Comments

Write a comment

Instagram

Instagram has returned invalid data.