the_polka_dot_skirt_madalina_misu_fashion_blog (10)
Outfits

The Polka Dot Skirt

„I don’t think there is ever a wrong time for a polka dot”, spunea Marc Jacobs. Bulinele sunt intotdeauna o idee buna, mai ales vara. Indiferent de piesa vestimentara in care se regasesc, bulinele aduc un strop de culoare, inveselind orice outfit. De la piesele retro, rochii, esarfe, ce te duc cu gandul la Bubulina Gospodina, la costume de baie, fuste si rochii midi, bulinele sunt ideale pentru diverse momente ale zilei, pentru diferite evenimente, fiind un pattern extrem de chic.

the_polka_dot_skirt_madalina_misu_fashion_blog (4)

Eu am ales sa port fusta cu buline (aici) la o plimbare si, cum simplele iesiri cer outfit-uri de gala, mi-am pus si condurii fermecati si un top din dantela. De aceasta fusta lunga m-am indragostit in urma cu mult timp, pana cand mi-am facut curaj sa o comand si am fost mai mult decat incantata de achizitie. Este foarte ampla si costa doar vrei 20 dolari, iar daca sunteti mai mici de inaltime ajunge pana in pamant, ceea ce va va face sa pareti desprinse din povesti. Si daca va intrebati unde ati putea purta o astfel de fusta, unde nu ati putea sa o purtati ar trebui sa va vina in gand, la un eveniment special, la o cina romantica, la o vizita la muzeu/ castel, stiti cum suntem noi, fetele, gasim mereu ocazii sa ne purtam piesele preferate 😀

Weekend frumos, dragilor!

the_polka_dot_skirt_madalina_misu_fashion_blog (8) the_polka_dot_skirt_madalina_misu_fashion_blog (1) the_polka_dot_skirt_madalina_misu_fashion_blog (12) the_polka_dot_skirt_madalina_misu_fashion_blog (2) the_polka_dot_skirt_madalina_misu_fashion_blog (6) the_polka_dot_skirt_madalina_misu_fashion_blog (9) the_polka_dot_skirt_madalina_misu_fashion_blog (7) the_polka_dot_skirt_madalina_misu_fashion_blog (3)

Ce am purtat/ What I wore

Fusta/ Skirt aici/ here

Top River Island

Geanta/ Bag Asos

Pantofi/ Shoes Asos

Love,

Mada M.

the_polka_dot_skirt_madalina_misu_fashion_blog (11) the_polka_dot_skirt_madalina_misu_fashion_blog (5)

Comments

Comments (4)

  • Ce faina e fusta. :)
    Sa ai un weekend minunat!
    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    Reply
    • Multumesc, draga Victoria! Te pup! Weekend frumos!

      Reply
  • Cineva isi face o colectie de fuste superbe cu buline :)!Cred ca dupa dungi, acesta este print-ul meu preferat. Weekend fabulos si tie :*!

    http://iuliascorner.wordpress.com/

    Reply
    • Daa, imi plac mult bulinele, dar tot dungile sunt preferatele mele 😀 Te pup, scumpo!

      Reply

Write a comment

Instagram

Instagram did not return a 200.