urgo
Beauty

Cum ascundem si tratam cosurile? Cu URGO SPOT.

Stiti genul acela de zile/ evenimente importante pe care le asteptati cu nerabdare, unde va doriti sa aratati perfect, ca scoase din cutie, unde stiti ca veti fi in centrul atentiei, pentru care va pregatiti dinainte, iar dimineata, surpriza surprizelor, va treziti cu un cos de toata frumusetea pe care nu aveti nici cum sa il acoperiti? Nu sunt genul care sa aiba probleme cu tenul, din fericire, dar cand imi este lumea mai draga, ma trezesc cu un astfel de cos care imi strica tot zen-ul fiindca oricat de mult m-as stradui sa il acopar, nu fac altceva decat sa il evidentiez mai mult. Mereu mi-am dorit un produs-minune care sa ma ajute impotriva cosurilor, asa ca sunt super happy sa va anunt ca dorintele noastre au fost ascultate, A&D Pharma Group a lansat primul „scut invizibil” impotriva cosurilor, URGO SPOT, cel mai nou produs din gama FILMOGEL.

Urgo Spot accelereaza disparitia cosurilor si nu afecteaza deloc ritualul machiajului de zi cu zi. Am aflat mai multe despre produs alaturi de Geanina Ilies, gazda evenimentului de lansare, de la Corina Oprescu, Brand Manager. Stella Badea, make-up artist si trainer la I love make-up school ne-a povestit despre exeperienta ei in utilizarea acestui produs, despre avantajele acestuia intr-o sesiune demonstrativa de machiaj de zi.

URGO SPOT este un produs inovativ din gama URGO FILMOGEL care raspunde atat cerintelor de tratare activa a cosurilor cat si in acelasi timp o solutie pentru toate femeile preocupate de frumusetea lor zilnica. „, a spus Corina Oprescu.

URGO SPOT purifica pielea si actioneaza impotriva cosurilor fara a irita, iar partea cea mai frumoasa este ca permite aplicarea machiajului. Atunci cand produsul este aplicat, se formeaza o pelicula invizibila si protectoare pe durata a 6 ore, timp in care actioneaza activ in accelerarea disparitiei cosurilor. Acidul salicilic si uleiul esential din arborele de ceai purifica si accelereaza disparitia cosului. Se evita astfel atingerea zonei afectate si se reduce riscul de aparitie a semnelor. Mai mult decat atat, spre deosebire de alte produse, permite aplicarea machiajului si in zona afectata. Produsul are forma unui stilou portabil, fiind extrem de usor de utilizat permitand o aplicare precisa ori de cate ori este necesar. Produsul a fost testat clinic, 100% din utilizatori declarand ca accelereaza disparitia cosurilor.

Produsul se gaseste momentan doar in farmaciile Sensiblu, dar din iulie va putea fi achizitionat din toate lanturile de farmacii si din farmaciile independente.

Love,

Mada M.

Comments

Write a comment

Instagram

Instagram has returned invalid data.