13239384_974105152705386_3194080760042655229_n
Lifestyle

Direct din Tara Oglinzilor

They say Wonderland is full of possibilities, asa ca o sa incep prin a va spune ca eu tocmai m-am intors din Tara Oglinzilor unde am stat la o sueta cu Palarierul Nebun si am savurat un ceai cu Iepurele Alb. Cam asa m-a facut sa ma simt filmul Alice in Tara Oglinzilor vazut in avanpremiera la IMax, film distribuit de Forum Film Romania ce va avea premiera astazi, pe 27 mai, in format 3D, IMAX 3D, 4DX si Dolby Atmos, varianta subtitrata. Este impresionant sa vezi o poveste transpusa intr-un film, iar filmul sa fie mult mai bine realizat decat ti-ai imaginat tu povestea. As vrea sa povestim si sa schimbam impresii despre film si despre actiune, dar nu imi doresc sa va stric surpriza, asa ca va voi spune doar de ce nu trebuie sa ratati filmul.

„Alice Through The Looking Glass” este un film fascinant pentru cei mici si cei mari, un film care te tine cu ochii lipiti de ecran doar pentru a nu rata vreo scena impecabil realizata, vreun efect 3D care te face sa te simti parte din poveste. Dar este mai mult de atat, este o adevarata poveste pentru oameni mari, o poveste cu multe substraturi, cu mici adevaruri la care te vei gandi mult timp.

„It will be a race against time”…it always is! Timpul, acest dusman al zilelor noastre, este personificat cu ajutorul lui Sacha Baron Cohen si devine nucleul intregului film. Sunt scene care te pun pe ganduri, sunt secvente care te fac sa iti pui numeroase semne de intrebare. Concluzia este insa una singura, singurul lucru de care avem intr-adevar nevoie in aceasta viata este timpul. Daca avem timp, putem face orice, mai ales daca invatam sa il facem sa se scurga in favoarea noastra. Nu putem schimba trecutul, dar putem schimba viitorul si putem aprecia mai mult fiecare secunda fiindca atunci cand nu o mai avem…ne-o dorim.

Vizionare placuta!

Love.

Mada M.

Comments

Write a comment

Instagram

Instagram has returned invalid data.