13516370_910842279038362_2119383016601397542_n
Uncategorized

Social Media for Parents

Ultimii ani au fost doar despre marile mele pasiuni, fashion-ul si advertising-ul. Foarte putini dintre voi stiu ca atunci cand nu sunt fashion blogger, sunt indragostita iremediabil de publicitate si PR, de la studii la activitatea profesionala si la viata de zi cu zi, toate acestea se rotesc in jurul acestor domenii de care nu ma mai satur. In plus, avantajul de a stii foarte multe despre PR si Publicitate ma ajuta extrem de mult in fashion blogging, astfel cele trei domenii merg mana in mana in cazul meu. Iar ceea ce ador, este faptul ca in aceste domenii invatarea nu ia sfarsit niciodata.

Si cum mai am multe de invatat, pe 20 iulie voi participa la Social Media for Parents, inca nu sunt mamica, dar stiu ca printre voi sunt super multe mamici pasionate de fashion si extrem de active in online carora le-ar face super mare placere sa afle mai multe despre tendintele din mediul virtual. Social Media for Parents este o conferinta dedicata parintilor activi in online, o ocazie de a invata si descoperi noi oportunitati de a-si creste prezenta pe retelele sociale, noi idei de abordari in relatia dintre social media si branduri.

Speakerii sunt bloggeri si numeroase persoane care activeaza in publicitate, blogging si televiziune, iar printre preferatii mei se numara: Tily Niculae, Monica Jitariuc, Ioana Macoveiciuc (Printesa Urbana). Conferinta va aborda numeroase teme, printre care:

• Cum sa creezi o comunitate online
• Ce beneficii poti obtine de pe urma blogului de parenting
• Care sunt cele mai noi tendinte si instrumente din social media
• Cum sa te conectezi cu brandurile
• Care este comunitatea mamicilor-bloggerite din Romania
Capturaţi ecranul complet 18.07.2016 114628.bmp

Iar daca va doriti sa participati, va puteti inscrie pe site-ul dedicat evenimentului, ca blogger sau ambasador puteti solicita o invitatie gratuita. Abia astept sa va aduc vesti de la #smforparents16!

Love,

Mada M.

Comments

Write a comment

Instagram

Instagram has returned invalid data.