Looks

The Pink Cape

the_pink_cape_shein_madalina_misu (9)

La vie en rose la jumatatea lunii Decembrie, asa mi-as descrie viata zilele astea. Si nu, nu este efectul parului sau al capei roz, este doar energia pozitiva si oamenii frumosii care ma inconjoara in cea mai frumoasa perioada a anului.

the_pink_cape_shein_madalina_misu (4)

Chiar daca de Craciun ne mai desparte doar o saptamana, zapada nu a indraznit sa isi faca aparitia, asa ca am decis sa imi imbogatesc garderoba cu o noua fabuloasa capa (AICI). Ce o face diferita? Ei bine, este realizata din piele intoarsa eco ceea ce o face cea mai catifelata capa. Am decis sa o port cu camasa alba si pantaloni negri pentru a adauga o atingere de glam clasicei combinatii si a-ti arata cat de simplu poti transforma un outfit office intr-unul extrem de chic. Adauga o capa sau o esfara mare, accesorii statement si outfitul de iesit in oras va fi gata!

Modelul capei este unul extrem de sofisticat, dar are un pret mic. AICI puteti gasi si alte modele.

the_pink_cape_shein_madalina_misu (3) the_pink_cape_shein_madalina_misu (8) the_pink_cape_shein_madalina_misu (7) the_pink_cape_shein_madalina_misu (2) the_pink_cape_shein_madalina_misu (12) the_pink_cape_shein_madalina_misu (1)

La vie en rose in the middle of December, that’s how my life can be described these days. And no, it is not the effect of the pink hair or cape, it’s just the positive energy and the beautiful people that surrounds me in the most woderful time of the year.

Even though the Christmas is only one week away, the snow didn’t dare to show up, so I decided to enrich my wardrobe with a new fabulous cape (HERE). What makes it different? Well, it is made from faux suede which makes it the softest cape. I decided to wear it with white shirt and black pants, in order to add a touch of originality to the classic combo and show you how simple you can change the office outfit into an extremly chic one. Add a cape or a big scarf, statement accessories and your `going out` outfit is just ready to be worn!

The cape’s design is a sophisticated one, but is has a small price. HERE you can find similar models.

the_pink_cape_shein_madalina_misu (5) the_pink_cape_shein_madalina_misu (6) the_pink_cape_shein_madalina_misu (10)

Ce am purtat/ What I wore

Capa/ Cape SheIn (aici/ here)

Pantaloni/ Pants Zara

Cizme/ Boots AmiClubWear

Clutch Axel

Cercei/ Earrings H&M

Love,

Mada M. 

Comments

Comments (0)

  • Pe tine te prinde foarte bine rozul si mie imi place mult aceasta culoare.
    Eu nu vreau zapada :)) oare sunt singura ??
    Imi place mai mult cum este acum ….urasc foarte mult zapada topita prin oras .
    Uitandu-ma zilele trecute pe BrandCircus , am vazut aceasta jacheta http://brandcircus.ro/jacheta-zara-dama-mustard-color?page=2 si m-am gandit la tine, ti-ar sta foarte bine culoarea asta si modelul este genul tau .
    Te pup draga mea !

    Reply
    • Multumesc mult, Ana! Sper sa ma prinda. De mica ador rozul, dar cand eram bruneta il evitam foarte mult. De cand cu blondul si cu rozul, am inceput sa port des aceasta nuanta. Of, nici eu nu imi doresc zapada iarna, dar in perioada Craciunului mi se pare magica 😀 Si eu am acelasi sentiment fata de zapada topita prin oras, mi se pare un cosmar :-(
      Este superba jacheta, imi place super mult! Iti multumesc pentru ca te-ai gandit la mine, este exact genul meu de jacheta. Crezi ca m-ar prinde culoarea? Ma gandesc sa nu fie contrastul prea mare intre par si galbenul mustar.
      Draga mea, iti doresc sarbatori pline de liniste si fericire, in caz ca nu ne mai auzim pana atunci! Te pup si te imbratisez cu drag!

      Reply
  • Multumesc, la fel iti doresc si tie draga mea .
    Eu spun ca te prinde culoarea jachetei de pe BrandCircus .
    In legatura cu gentuta Valentina, nu am primit-o desi trebuia sa fie livrata zilele trecute.Am primit un mail in care mi-au explicat ca au ceva probleme si va fi livrata dupa sarbatori..puteam sa renunt la comanda dar mai bine o astept :)
    Pupici

    Reply
    • Multumesc si eu, scumpo! Of, imi pare rau pentru gentuta, bine ca nu ai refuzat-o, era pacat! Sigur are o calitate exceptionala! Sa stii ca au bagat modele noi de gentute Love Moschino pe Fashion Days, nu stiu daca ai reusit sa le vezi 😀 Te pup, draga mea!

      Reply

Write a comment

Instagram

Instagram has returned invalid data.