17098359_588356454694901_9219010968589498704_n
Lifestyle

Invisalign Open Day

Vrei sa obtii un zambet perfect, fara ca nimeni sa observe ca porti aparat dentar? Ce este Invisalign si de ce niciodata nu observi aparatul dentar pe care eu il port de ceva timp? Cum se pot indrepta dintii cu aliniatori realizati din plastic, care nu provoaca dureri si nici nu au un aspect inestetic asa cum au aparatele dentare clasice, cu bracketi? Cat costa Invisalign, aparatul dentar aproape invizibil, si care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a incepe sa porti aparat dentar? Despre toate acestea si multe altele vom povesti impreuna la Invisalign Open Day, un eveniment despre care v-am povestit in postarile de pe Facebook.

6

Au mai ramas cateva zile in care va puteti inscrie la eveniment, primul eveniment din Romania dedicat aparatului dentar Invisalign, eveniment care vine si cu un pachet de beneficii generos, oferit de Denttaglio Clinic Nu uita să te programezi la evenimentul de miercuri pentru a beneficia de acest cadou:

  • Consultatie de specialitate gratuita
  • 500 Euro reducere la aparat dentar
  • Albire dentara gratuita la finalul tratamentului
  • Plata in rate
  • X-rays si fotografii
  • Timeline detaliat cu fiecare pas al tratamentului
  • Consiliere in alegerea celei mai bune variante de tratament
  • Monitorizare pe toata durata tratamentuluiPicture1

Despre Invisalign v-am povestit pentru prima data aici si urmeaza sa va mai spun multe in urmatoarele postari din seria #MyPerfectSmileJourneyByDenttaglioClinic, dar pana atunci va dau intalnire la acest eveniment. Abia astept sa ne cunoastem si sa povestim mai multe despre un zambet perfect! În plus, trebuie să vă mai spun că spre deosebire de toate celelalte aparate dentare, Invisalign este singurul care nu schimba sub nici o forma alimentatia, igiena orala si care nu iti afecteaza sub nici o forma viata sociala. Poti manca orice doresti, cand doresti, iar cum este invizibil nimeni nu va stii ca porti aparat dentar. Iar daca ai vreun eveniment important, in orice moment al tratamentului poti renunta la aparatul dentar pentru cateva ore, ceea ce inseamna si ca vei vedea in totalitate zambetul tau perfect inainte de finalizarea tratamentului.

Ne vedem miercuri la Invisalign Open Day!

Love,

Mada M. 

Comments

Write a comment

Instagram

Instagram has returned invalid data.